Loading...

PRAZNOVANJA

Otroci bodo rajali ob praznovanju rojstnega dne v družbi prijateljev pod nadzorom naših plesnih učiteljev in animatorjev, ki so strokovno usposobljeni za delo z otroki. Poskrbljeno pa bo tudi s pijačo in prigrizki nepozabnega dne. Na svojem dnevu presenečenja bodo otroci uživali ob vodenih igrah in plesnih animacijah.

Vsak program prilagodimo tako starosti kot željam vaših otrok.

Otroci se pred vstopom na igralni del preobujejo v copate, ki jih prinesejo s seboj.

IZBIRATE LAHKO MED RAZLIČNIMI TEMATSKIMI ZABAVAMI:

DISCO ZABAVA

Povabite prijatelje na pravi disco party! Na plesiču pa se ob enem naučite še novih plesnih korakov.

DISCO ZABAVA NA KOTALKAH

Ob glasbi in plesu na KOTALKAH se boste zabavali na stezi ROLLER JAMa. Preizkusili se boste v poligonu ter se hkrati naučili novih plesnih korakov na kotalkah.

Super DISCO zabava je primerna za otroke in mladostnike med 7. let in 13. letom starosti. 

NERF FUN GUN PARTY

Male nagajive pošasti so zavzele naš svet zabave. V bitki jih moramo skupaj premagati in si priboriti naše ozemlje nazaj. Na boot camp poligonu bomo urili svojo natančnosti in spretnost ter se pripravili na misijo ZOMBI.

PIRATI YO HO HO!

Naša piratka Uršula je izgubila dragocen zaklad. Skozi igro skritih namigov se otroci preizkusijo v športnih ter družabnih igrah, ki jih pripeljejo do izgubljenega zaklada.
Igre so prilagojene različnim starostnim skupinam otrok.

ČAROBNI DAN

Na zabavo povabite našo klovneso NaVito ali čarobnico MiNko, ki se bosta skozi igro in ples z vami zabavali ter vam pričarali prav poseben dan. Zabava je primerna za otroke med 4. in 6. letom starosti.

NAPIHNJENA ZABAVA

Podarite vašim otrokom tisto posebno iskrico v njihovih očeh z nepozabnim rojstno dnevnim darilom presenečenja

Možnost najema NAPIHLJIVIH IGRAL SAFARI

* Gobica (od 1 do 3 let)

* Safari (od 2 do 8 let)

* Tobogan (od 3 do 10 let)

* Ladja (od 3 do 10 let)

JUMBUS PRAZNOVANJE vključuje 2 uri vodene animacije, pijačo, slani prigrizek, tople sendviče, muffin torto ali sladoled.

Za vse podrobnejše informacije o poteku praznovanj, cenah ter prostih terminih smo vam na voljo na telefonski številki 041/321-900 (10.00 – 20.00) ali preko elektronske pošte info@center-jam.si.

ČAROBNA JOGA

Pri uri čarobne joge gre za vodeno vadbo, kjer je velik poudarek na tem, da se otrok počuti sprejet, kot del skupine, nasmejan, umirjen in si s tem gradi svojo pozitivno podobo. Poleg sproščanja pa otroci na čarobni jogi skozi igro in jogijske položaje izboljšujejo tudi gibljivost, moč, ravnotežje in koordinacijo. Vse to pa seveda spoznavajo na zabaven način. Pripovedujejo se  »zdravilne«pravljice, spodbuja se njihova ustvarjalnost, mišljenje, teme pogovorov pa se seveda prilagodijo njihovi starosti. V vadbo so vključeni tudi glasba, ples in različni pripomočki za zabavo in sprostitev.

Vadba je primerna za otroke od 3. do 12. leta
Pričetek vadbe: september 2019

OTROŠKE PRIREDITVE

Otroška HALLOWEEN zabava / četrtek, 31. oktober 2019

BOŽIČNA PRAVLJICA / nedelja, 22. december 2019

PUSTNA DISCO ZABAVA / pustna nedelja, 23. februar 2020

JUMBUS NAPIHNJENA ZABAVA / april 2020

Podrobnejše informacije ter datume dogodkov spremljajte na naši Facebook strani Jumbus.